بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
در این سناریو به سادگی تفاوت بین جریان پولی سرازیر شده از سوی طلا و درآمد ثابت و یا وارد شده از بیرون بازار روشن خواهد شد. طبیعتا اگر این پول از بازار طلا و درآمد ثابت آمده باشد، مجددا به همان بازارها باز خواهد گشت و اگر منشا بیرونی داشته باشد، با تزریق مجدد پول و حجم خوردن های پیاپی مواجه خواهیم شد. این دوره می تواند یک زمینه قوی و پایه محکم برای دوره های بعد شود.
در هفته ای که گذشت بازار چند گروه را به خوبی محک زد. در روزهای ابتدایی هفته نگاه ها به نمادهای بانکی و تودلی خودرویی ها بود. در ادامه با گشایش نماد حاشیه ساز خودرو، فضای گروه خودرویی و قطعاتی داغ شد و در روزهای پایانی هفته هم تقاضا به ایستگاه پالایشی ها و فولادی ها رسید و البته صندوق های اهرمی تقریبا کل هفته را مورد توجه بودند. در واقع ما با یک صندلی بازی خاص و عجیب روبرو بودیم و رکودشکنی چه در حجم و چه در ورود پول و چه در سایر اتفاقاتی که رخ داد، نشان داد که بازار در حال پوست اندازی و ورود به یک مرحله جدید است و حالا هفته جدید را هم تقریبا با همین فرمان آغاز کرده ایم. بسیاری بر این عقیده اند که اگر اتفاقات سیاسی و توافق به سود بازار پیش برود، ورود نقدینگی با توجه به جذابیت ویژه قیمت ها سرعت بسیار بالاتری خواهد گرفت و برای تمامی صندلی ها (صنایع) خریداران محکمی حاضر خواهد شد.
نکته مهم اینکه، بازار بر خلاف دفعات گذشته، از رویدادهای سیاسی خیلی هیجان زده نمی شود و این نکته بسیار مهمی است که برخی از معامله گران به آن توجه نمی کنند. ضمن اینکه تعداد افراد ریسک پذیر از افراد ریسک گریز بیشتر شده و به نوعی با یک تغییر پارادایم فکری و رفتاری مواجهیم. البته روز گذشته دور سوم مذاکرات برگزار شد و با وجود اظهارات مثبت عراقچی اما بسیاری معتقدند خروجی این دور از مذاکرات به اندازه سری قبل مثبت نبوده و یا اگر هم مثبت بوده، طرفین مذاکره تصمیم به عدم ارائه جزئیات تا پیش از رفع برخی از اختلافات گرفته اند.
پیش از مذاکره روز گذشته، 4 سناریو در ذهن داشتیم. 1- سناریوی بدبینانه: یعنی شکست مذاکرات. (فشار فروش جدی در بازار سرمایه و داغ شدن بازار طلا و ارز). 2- سناریوی ناامیدکننده: اظهارات نامطمئن طرفین، زیاده خواهی آمریکایی ها و گره افتادن در بخش فنی و کارشناسی. این سناریو شانس ادامه مذاکره را نمی بندد اما بدون تعارف کار را طولانی و فرسایشی می کند. (واکنش بازار سرمایه به این سناریو یک پله بهتر از سناریوی قبل و در بازار ارز و طلا افزایش جدی تقاضا). 3- سناریوی خوشبینانه: نزدیک شدن به توافق و رسیدن به یک ادبیات مشترک. (پرش جدی بورس و افت جدی طلا و ارز) 4- سناریوی امیدوارکننده اما نامشخص: اظهارات مثبت طرفین و نامشخص بودن میزان پیشرفت در مذاکرات. (سفت شدن بازار طلا و دلار و شل شدن زیر پای سهام).
به نظر سناریوی چهارم رخ داده است. زیر قیمت طلا و دلار کمی سفت شده و این برداشت بوجود آمده که ...
{{name}}
{{content}}